ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ on demand

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ
ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΝΔΟΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Ψηφιακές εκτυπώσεις Επιστολών
Ψηφιακές εκτυπώσεις Λογαριασμών
Προσωποποιημένο διαφημιστικό έντυπο
Ψηφιακές εκτυπώσεις Εισιτηρίων
Λαχνοί - Προσκλήσεις
Ψηφιακές εκτυπώσεις Φακέλων
Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥ FORMAT

Ψηφιακές εκτυπώσεις UV σε επίπεδα υλικά
Κάλυψη οχημάτων
Ψηφιακές εκτυπώσεις Γιγαντοαφίσες – κάλυψη κτιρίων
Ψηφιακές εκτυπώσεις Αφίσας δαπέδου
Ψηφιακή εκτύπωση Σημαίας
Ψηφιακές εκτυπώσεις σε μουσαμά - Βanners
ψηφιακή εκτύπωση ταπετσαρίας

STANDS

Stands

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Μαγνητικές κάρτες τύπου πιστωτικής κάρτας
Προϊόντα χαρακτικής

Επικοινωνία
ΠΑΝΤΥΠΟ Α.Ε
Έδρα: Βασ. Αλεξάνδρου 91 , Τ.Κ. 121 31
Περιστέρι Αττικής
Τηλ.: 210 5713322 - 210 5763690
Fax: 210.5781867
e-mail: info@pantypo.gr

Εργοστάσιο:
9o χλμ. Τρικάλων -΄Αρτας
Τ.Κ. 42 100 - Τρίκαλα
Τηλ.: 24310 61344
Fax: 24310 61361
e-mail: info@pantypo.gr


 
Αρχική σελίδα / ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥ FORMAT

 


Ψηφιακές εκτυπώσεις UV σε επίπεδα υλικά
Το «ΠΑΝΤΥΠΟ» έχει επενδύσει σε μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτει εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους UV. Οι εκτυπωτές αυτοί δίνουν την δυνατότητα απ΄ευθείας εκτύπωσης σε επίπεδα υλικά, με ανώτερη ποιότητα ψηφιακής εκτύπωσης ,όπως: Γυαλί ,Αλουμίνιο, Plexi Glass ,Etal Bond, Ξύλο , Kappa Plast, PVC, Πλακίδια. Η ψηφιακή εκτύπωση σε επίπεδα υλικά προσφέρει στους πελάτες μας μια σειρά από νέες ιδέες και νέε εφαρμογές.
Κάλυψη οχημάτων
Για να μπορούμε να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες με υψηλές προδιαγραφές και σε τιμές ανταγωνιστικές, επενδύσαμε στην δημιουργία εσωτερικών εγκαταστάσεων, υψηλών προδιαγραφών, απαραίτητων για την ΣΩΣΤΗ εργασία ντυσίματος των οχημάτων. ( πλυντήριο οχημάτων, εσωτερική ράμπα επικόλλησης, θερμαινόμενος χώρος στεγνώματος). Οι εγκαταστάσεις μας, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και το άκρως εξειδικευμένο προσωπικό αποτελούν εγγύηση , τόσο για την επαγγελματική όσο και για την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Ψηφιακές εκτυπώσεις Γιγαντοαφίσες – κάλυψη κτιρίων
Οι σύγχρονες ψηφιακές εκτυπωτικές μηχανές μεγάλων διαστάσεων, που διαθέτει η επιχείρηση ,μας δίνει την δυνατότητα εκτυπώσεων ικανών να καλύψουν πολλή μεγάλες επιφάνειες. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε, για τις εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων, είναι ανώτερης ποιότητας PVC (Μουσαμάς), Mesh (δίχτυ),, αυτοκόλλητο Vinyl, αυτοκόλλητο one way vision.
Ψηφιακές εκτυπώσεις Αφίσας δαπέδου
Τα σύγχρονα ψηφιακά εκτυπωτικά μηχανήματα ,που διαθέτει η επιχείρησή μας, έχουν την δυνατότητα εκτύπωσης σε πάρα πολλά υλικά και σε υλικά ειδικών εφαρμογών. Ο σύγχρονος εξοπλισμός μετεκτυπωτικής επεξεργασίας, που διαθέτουμε, εγγυάται το ποιοτικό φινίρισμα των εκτυπώσεων. Μία εφαρμογή κατάλληλης μετεκτυπωτικής επξεργασίας σε εκτυπωμένο αυτοκόλλητο Vinyl, είναι και οι αφίσες δαπέδου με πάρα πολλές εφαρμογές σε εμπορικές, αθλητικές, διαφημιστικές δραστηριότητες.
Ψηφιακή εκτύπωση Σημαίας
Aλλη εφαρμογή ,που απαιτεί κατάλληλη μετεκτυπωτική επεξεργασία φινιρίσματος , είναι η εκτύπωση σε σημαιόπανο. Στο «ΠΑΝΤΥΠΟ» , διαθέτοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό, μπορούμε να δημιουργήσουμε τη σημαία ή το λάβαρο της αρεσκείας σας, στην διάσταση που εσείς επιθυμείτε.
Ψηφιακές εκτυπώσεις σε μουσαμά - Βanners
H ψηφιακή εκτύπωση έχει πολλές εφαρμογές ,όπως αφίσες και πόστερ μεγάλου μεγέθους, για να διακοσμήσετε τον χώρο ή να διαφημίσετε τα προϊόντα ή την βιτρίνα σας, με μικρό κόστος και ζωντανά χρώματα. Μερικές από τις αμέτρητες εφαρμογές που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι οι εκτυπώσεις σε χαρτί, σε βινύλιο, σε καμβά ζωγραφικής, σε αυτοκόλλητο. Τα εκτυπωτικά μας μηχανήματα (Plotter) μεγάλων επιφανειών έχουν την δυνατότητα να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών μας.
ψηφιακή εκτύπωση ταπετσαρίας
Μια ιδιαίτερη εφαρμογή της ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλων επιφανειών, είναι και η εκτύπωση σε ειδικό άφλεκτο υλικό κατάλληλο για ταπετσαρία τοίχου. Η εφαρμογή αυτή είναι κατάλληλη για χώρους εστίασης,, καταστήματα, γραφεία, σπίτια και όπου αλλού χρειάζεται. Στο «ΠΑΝΤΥΠΟ» μπορείτε να τυπώσετε ποιοτικά και οικονομικά, κάθε ιδέα σας και σε κάθε διάσταση.
 


 
Copyright © Pantypo A.E. All right reserved